Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Als klezmerband geven we  theaterconcerten en hebben we een spetterend festivalprogramma. Daarnaast bieden wij andere muziekactiviteiten aan. Hieronder een beknopt overzicht van wat u nog meer van (leden van ) Di Gojim kunt verwachten.  Schroom niet en stel uw vraag via het formulier of kijk bij 'contact' voor telefoonnummer en e-mail.

Di Gojim en CMV Sneek
Di Gojim en CMV Sneek

HaFaBra en Workshops

Regelmatig treedt Di Gojim op samen met een lokale brassband, harmonie of fanfare. Vaak is het de jaarlijkse uitvoering. De lokale partij opent de avond en na de pauze speelt Di Gojim. Als uitsmijter een aantal muziekstukken gezamenlijk. Deze concerten zijn altijd een bruisend muzikaal feest. Succes verzekerd!

 

Desgewenst organiseren we voorafgaand aan de concertdatum voor de leden een workshop klezmer. 

 

Leden van Di Gojim verzorgen   klezmer-workshops en masterclasses  voor volwassenen, van beginnend muzikant tot conservatorium en gevorderde. 

 

Nieuw: feestelijk programma voor volksdansverenigingen. Workshop internationale dans op muziek van Di Gojim en aansluitend bal met live muziek door Di Gojim. 

Download
Feest met Di Gojim en Anke Meijer.pdf
Adobe Acrobat document 1.1 MB
Uitvaart Harry Mulisch 6 november 2010
Uitvaart Harry Mulisch 6 november 2010

Feest en rouw

We komen graag op uw verjaardag, huwelijksfeest, jubileum, congres, chanoeka-viering of  bar mitswah spelen. 


Maar ook, en daar sta je liever niet bij stil, bij het overlijden van een dierbare. Di Gojim wordt met regelmaat gevraagd om bij uitvaart en herdenkingsdiensten de muzikale begeleiding te verzorgen. Hoe en wat passen we aan al naar gelang de wens van de overledene of nabestaanden.

'Over de Brug mmv 'Stedelijk Harmonie Caecilia en Mirakel-koor Gouda
'Over de Brug mmv 'Stedelijk Harmonie Caecilia en Mirakel-koor Gouda

Educatie

Voor middenbouw basis-onderwijs is er "Over de brug", een  muzikaal sprookje over vooroordelen en grenzeloze liefde. Ook geschikt als familievoorstelling en samenwerkingsproject met lokale harmonie, scholen en/of kinderkoor.

Voor de bovenbouw PO en onderbouw VO een  indrukwekkende multimedia voorstelling rond Stolpersteine en/of de jaarlijkse herdenking van slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. 

Een theatercollege voor (jong) volwassenen door Jaap Mulder, waarin hij vertelt over de geschiedenis van het Joodse volk, de tradities en het ontstaan van de 'klezmer'. Met live muziek en interessante filmbeelden. 

 

In de donkere tijd van het jaar is het Chanoeka-verhaal zeer toepasselijk. Een muzikale lezing over Joodse tradities met extra aandacht voor het lichtjesfeest. Geschikt voor jong en oud.